МВС розширює співпрацю з Фондом "Партнерство за сильну Україну" задля допомоги постраждалим внаслідок війни

clock
04.01.2024 18:13

Відповідний меморандум про взаєморозуміння був підписаний 4 січня між МВС України та уповноваженим представником Фонду “Партнерство за сильну Україну” Метью Вотерфілдом. 

“Переконана, що підписання меморандуму стане міцною основою для співпраці. Ми зосередимось на посиленні психологічного забезпечення та пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Щиро вдячна за вашу залученість та взаємодію”, – зазначила Катерина Павліченко.

Заступниця міністра відзначила ефективність співпраці, яка склалася раніше між Фондом та ДСНС України в питаннях розмінування.

Метью Вотерфілдом наголосив, що перші результати відповідно до підписаного меморандуму ми отримаємо уже через кілька місяців у вигляді посилення спроможностей Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, навчаннь з відомчими психологами та підтримки роботи стабілізаційних психологічних пунктів у прифронтових районах.

Фонд “Партнерство за сильну Україну” орієнтується, зокрема, на підтримку безпеки населення у прифронтових та деокупованих регіонах. Тому наступним етапом співпраці стане підтримка роботи поліції на рівні громад, які були під російською окупацією.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали