Масований ракетний удар по Києву: щонайменше 10 постраждалих, понад 170 рятувальників ліквідовують наслідки атаки, - Ігор Клименко

clock
21.03.2024 07:56

Масований ракетний удар по Києву: щонайменше 10 постраждалих, понад 170 рятувальників ліквідовують наслідки атаки. Про це Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Подільський район: займання у двоповерховій будівлі, є значні руйнування. Також пожежа охопила трансформаторну підстанцію та складські будівлі.

Шевченківський район: виникла пожежа в квартирі у 6-поверхівці. Рятувальники евакуювали 15 жителів. За іншими адресами пошкоджені вікна багатоквартирного будинку та знищені вогнем кілька автомобілів. Виявлено частину ракети, залучені піротехнічні розрахунки.

Святошинський район: пошкоджено скління вікон в двох дев'ятиповерхівках та будівля навчального закладу. 

"За попередньою інформацією, внаслідок ворожого обстрілу у столиці постраждало 10 осіб, серед яких дитина. Евакуйовано 79 людей. На місцях працюють рятувальники, поліцейські, психологи", - зазначив очільник МВС.

Крім того, Ігор Клименко повідомив, що тим часом у Харкові триває ліквідація пожежі і пошукові роботи у виробничій будівлі. "Підрозділам ДСНС вдалось врятувати 1 людину, 9 людей постраждали. На жаль, 5 жителів загинули", - резюмував Міністр в своєму Telegram-каналі

 

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали