Лісова служба США передала спорядження запорізьким рятувальникам

clock
22.03.2023 13:02

Бойовий одяг, шоломи, рятувальні ремені, ліхтарі, пожежні рукави різних діаметрів та дизельні генератори великої потужності на причепах-платформах були закуплені в рамках міжнародної програми Лісової служби США (U.S. Forest Service International Programs).  

Все це обладнання та спорядження придбане для реалізації проєкту «Пожежна безпека лісів в Україні», який впроваджує ГО "Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону "ФОРЗА" з метою поліпшення спроможності до реагування на надзвичайні ситуації в умовах воєнного стану, а також підвищення рівня особистої безпеки пожежних-рятувальників.  

«Лісова служба США визнає життєво важливу роботу, яку щодня виконують рятувальники України, і ми пишаємося тим, що підтримуємо їх», – сказав Мет Уіллс, програмний менеджер у Східній Європі.  

У свою чергу начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Запорізькій області Олександр Сичов зазначив: "Ми вже декілька років співпрацюємо з Лісовою службою США з різних питань обміну досвідом. Ця співпраця надзвичайно корисна для нас, бо дозволяє поглянути на діючі стандарти та правила під новим кутом».

ДСНС України 

 

Схожі матеріали