Латвійські прикордонники передали українським колегам 30 приладів нічного бачення

clock
01.03.2023 09:45

Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко та начальник Державної прикордонної охорони Латвійської Республіки Гунтіс Пуятс зустрілись в українській столиці.

Сергій Дейнеко ознайомив присутніх з діяльністю прикордонного відомства України в умовах війни з рф, обстановкою на лінії зіткнення та ситуацією в прикордонних областях, де Сили безпеки і оборони відновлюють контроль за державним кордоном.

Сторони також обговорили напрями та перспективи співпраці в умовах подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Очільник прикордонного відомства України подякував друзям з Латвії за постійний пошук рішень на різних міжнародних платформах для зупинення російського терору, а також за надану допомогу, яка зараз використовується у боротьбі з російськими окупантами.

Нагадаємо, що Державна прикордонна охорона Латвійської Республіки надала українським колегам позашляховики Mitsubishi Parejo, транспортні засоби для перевезення службових собак, броньовані шоломи та бронежилети, БПЛА, костюми хімічного захисту й аптечки.

Крім того, у межах візиту в Україну, латвійці передали нашим прикордонникам 30 приладів нічного бачення. Також найближчим часом планується передача додатково генераторів і БПЛА.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали