Кіберполіцейські відвідали штаб-квартиру НАТО для обміну знаннями і досвідом у сфері кібербезпеки

clock
10.07.2023 18:45

Участь у заході взяли представники суб’єктів забезпечення кібербезпеки України, Командування НАТО з операцій та Агенції НАТО зі зв’язку й інформації у рамках проєкту з обміну знаннями С4 Трастового фонду Комплексного пакету допомоги НАТО-Україна.

Українська делегація своєю чергою виступила з оглядовою презентацією щодо системи кібербезпеки України та наслідків кібервійни, а також висловила потреби та пропозиції щодо майбутньої співпраці з НАТО у сфері кібербезпеки.

Зокрема українська делегація виступила з оглядовою презентацією щодо системи кібербезпеки України та наслідків кібервійни, а також висловила потреби та пропозиції щодо майбутньої співпраці з НАТО у сфері кібербезпеки.

За сприяння Управління нових викликів безпеці штаб-квартири НАТО та Місії України при НАТО учасники ознайомилися зі структурами НАТО, залученими до забезпечення кібербезпеки.

Таке співробітництво дозволить перейняти позитивний досвід у сфері кібербезпеки та посилити рівень координації, зокрема при виникненні надзвичайних ситуацій у кіберпросторі. Також учасники заходу обговорили перспективи подальшої співпраці з інституціями НАТО у сфері захисту інформації.

Національна поліція України

Схожі матеріали