Контраст
Шрифт

Канада непохитна у підтримці України та є одним з наших ключових партнерів у протистоянні ворогу, - Катерина Павліченко

clock
11.08.2022 20:13

На цьому наголосила заступниця міністра внутрішніх справ України, повідомивши на своїй сторінці у Facebook про сьогоднішню зустріч з пані Посол Канади в Україні Ларисою Ґаладзою. Разом із представницями Української Асоціації Представниць Правоохоронних Органів - УАППО, які працюють та несуть службу у Національній поліції України, ДСНС України, Державній прикордонній службі України та Національній гвардії України, учасниці зустрічі обговорили актуальні питання.  

Як зазначила Катерина Павліченко, з початком повномасштабної війни українці згуртувалися, як ніколи раніше. І в цьому найбільша сила, що вражає та надихає усю світову спільноту:

«Поговорили про те, що змінилось в діяльності УАППО з початком російського вторгнення, а також загалом про роботу усіх підрозділів системи МВС України в умовах повномасштабної війни. Це і евакуація цивільного населення, і розмінування територій, виконання бойових завдань, і правоохоронна діяльність». 

Особливу увагу учасниці зустрічі приділили тому, як жінки на службі поєднують захист країни та своєї сім’ї. Обговорили також механізми повернення полонених та питання контролю з боку міжнародних організацій за умовами, в яких їх утримують. 

«Розповіла пані Послу про наші плани створити коаліцію ГО, які разом з державним сектором будуть просувати ідеї гендерної рівності та запобігання насильству щодо жінок. Незважаючи на всі виклики та загрози, країна працює та бореться. В цьому заслуга усіх наших людей, а також наших друзів. Ми вдячні канадським партнерам за принциповість та всебічну допомогу на шляху до нашої спільної мети – зупинити кровопролитну війну», - додала Катерина Павліченко.

Схожі матеріали
Діяльність