Гвардійці Одещини відточують професійність дій

clock
16.06.2023 17:45

Гвардійці щодня вдосконалюють навички та діють як одне ціле – відпрацьовують різноманітні завдання з підготовки до виконання бойових завдань за призначенням.

«Саме під час таких випробувань можна максимально наблизитись до дій в бойових умовах і зрозуміти, на що здатен кожен з військовослужбовців. В будь-якій ситуації результат залежить від колективної роботи», – ділиться один з гвардійців.

Зазвичай заняття проходять у декілька етапів, в ході яких бійці мають змогу показати свої знання в особистій підготовці, роботу командирів в різних видах бою, злагодження та управління підрозділами при виконанні бойових завдань. Воїни відпрацьовують тактичну і вогневу підготовки, розгортання мінометних розрахунків, дії легкої піхоти, вивчення нових методів зв’язку між відділеннями та взводами, а також проходять курс тактичної медицини.

Національна гвардія України спільно зі Збройними Силами України та іншими складовими сектору безпеки і оборони, незважаючи на перевагу противника в живій силі та озброєнні, забезпечує надійний захист України від збройної агресії російської федерації.

Національна гвардія України

Схожі матеріали