ДСНС України отримала від Німеччини матеріально-технічну допомогу

clock
18.07.2024 17:20

Серед отриманого: роботизована техніка для гасіння пожеж, а також для переміщення легкових автівок і різних предметів, два позашляхові автобуси, причіпи, жіночий бойовий одяг для аварійно-рятувальних робіт і сумки-рюкзаки для пожежних-рятувальників. 

Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ GmbH передало техніку та обладнання для Державної служби України з надзвичайних ситуацій у рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка державного та муніципального управління надзвичайними ситуаціями в Україні».

Під час офіційної передачі були присутні голова ДСНС України Андрій Даник, зі сторони німецького товариства – керівник Проєкту Крістіан Пошманн, а також Другий секретар Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартін Браймаєр.

Як зазначив Голова ДСНС, така матеріально-технічна підтримка є надзвичайно важливою, оскільки її використання підвищить безпеку та ефективність роботи особового складу.

«Ми вдячні нашим іноземним партнерам, які одним із перших почали нам допомагати та підтримувати. Враховуючи сьогодення та надскладні умови, в яких працюють фахівці ДСНС, потреби у різноманітній техніці та обладнанні завжди є нагальними та актуальними. Завдяки об’єднаним зусиллям та підтримці зі сторони світової спільноти Україна переможе у цій війні», –сказав Андрій Даник.

 

ДСНС України

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Схожі матеріали