Держприкордонслужба викрила закарпатця, який за 4,5 тисячі доларів США намагався переправити через кордон двох чоловіків

clock
23.11.2022 18:00

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

Громадянина України, мешканця села Ракош Хустського району Закарпатської області, який займався переправленням чоловіків через кордон, викрили співробітники Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонному загону спільно із співробітниками Хустського райвідділу поліції ГУНП України в Закарпатській області та Хустського райвідділу управління СБУ в Закарпатській області, за процесуального керівництва Хустської окружної  прокуратури.

В рамках відкритого за матеріалами оперативників Мукачівського загону кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 КК України, правоохоронці встановили, що закарпатець за 4,5 тисячі доларів США організував переправлення двох чоловіків призовного віку до Румунії. Ділка затримали на місці злочину у момент отримання ним коштів за незаконну оборудку.

Санкція статті за такі діяння передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років. Наразі тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали