Безбар’єрність у сервісних центрах МВС: історія, яка нікого не залишить байдужим

clock
27.05.2023 19:00

До сервісного центру МВС Херсона звернувся місцевий житель Олександр Володимирович для відновлення своїх пошкоджених документів. Як виявилося, пан Олександр потрапив під обстріл і отримав декілька поранень у грудну клітину та ногу. Він дивом залишився цілим попри значні січені рани. Під час обстрілу зазнали пошкоджень і документи. Вони були у нього з-собою у внутрішній кишені куртки, а тому й зберегли життя чоловікові. Працівники сервісного центру відновили документи херсонцю максимально оперативно.

Трагічна історія, але з гарним завершенням. Ми маємо знати про такі випадки та розповідати про страшні наслідки цієї безжальної війни. Попри пережите Олександр Володимирович постійно жартує та посміхається. Має онуків і дружину, будує плани на майбутнє та очікує на можливість займатись улюбленою дачною ділянкою після повного звільнення Херсонщини.

Зауважимо, що загалом відвідувачі старшого віку відмічають зручність, доступність та легкість в отриманні послуг. Реєстраційні операції з транспортними засобами або обмін водійських посвідчень не є чимось складним. Ці послуги не потребують багато часу та сторонньої допомоги. Все просто та легко. Зі слів наших поважних клієнтів: «не вимагається зайвих документів, консультації вичерпні, талони е-черги генеруються своєчасно, а сплатити за послугу в банківському терміналі може кожен клієнт самостійно».

Надаючи державні послуги у сервісних центрах враховують можливості та потреби всіх громадян без вийнятків. Працівники максимально чітко та зрозуміло відповідають на запитання клієнтів. Сервісні центри МВС постійно слідкують за станом приміщень і враховують всі вимоги інклюзивного підходу. Заклади облаштовані зручними зонами для очікування, мають паркомісця неподалік від входу та мінімум порогів і сходів у будівлі.

Якісний державний сервіс має бути однаково доступним для кожного.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали