Безбар’єрний доступ до послуг сервісних центрів МВС

clock
23.02.2024 11:00

Сервісні центри МВС Києва провели зустріч з особами з інвалідністю щодо можливості отримати посвідчення водія категорії В. 

Серед присутніх були і бійці ЗСУ, які отримали поранення та травми під час виконання бойових завдань. Наразі вони проходять реабілітацію з подальшим протезуванням.

«До поранення теж займався спортом. Впевнений, що після протезування буду ходити. Для цього необхідно тримати м’язи кора та спини в тонусі. Дуже хочу стати на ноги та дивитись близьким прямо в очі і побачити себе в повний зріст. Це моя мрія. Ну і звичайно в планах водити авто. Планую вести повноцінне життя, тож потрібно опанувати ручне управління», - розповів один з військових.

У сервісному центрі МВС Києва військовим розповіли, як особи з інвалідністю можуть отримати посвідчення водія. Також обговорили, як відбувається складання теоретичних та практичних іспитів.

Крім того, вони протестували електронний пандус, кнопку виклику персоналу та оглянули автівку сервісного центру МВС, яка обладнана ручним керуванням. Саме цей транспортний засіб призначений для складання практичних іспитів випускників «Автошкіл для осіб з інвалідністю».

Також консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію знаходьте на сайті.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали