"Автошколи для осіб з інвалідністю": одна з перших випускниць отримала посвідчення водія в сервісному центрі МВС

clock
09.02.2024 19:30

Одна з перших учениць "Автошколи для осіб з інвалідністю" отримала посвідчення водія в сервісному центрі МВС Києва. Людмила успішно склала практичний іспит на навчальному автомобілі з ручним керуванням. 

Жінка є чинним інструктором з аеробіки в таборах реабілітації, входить до складу громадських організацій та бере участь у різноманітних заходах, пов’язаних з адаптацією людей з інвалідністю.

"Давно про це мріяла, але навіть боялася уявити, що я це зможу. Сьогодні я склала практичний іспит з водіння і отримала водійське посвідчення! Хочу висловити подяку всьому колективу МВС за можливість втілити мрію. Ви дійсно дбаєте про комфорт кожного, підтримуєте та робите сервіс швидким та якісним", - розповідає Людмила.

"Автошколи для осіб з інвалідністю" - це проєкт про соціальну адаптацію до суспільного життя та рівні можливості для усіх, хто має інвалідність, прагне опанувати навички керування автомобілем та отримати посвідчення водія.

Такі автошколи працюють і приймають охочих у п’яти регіонах України - в Київській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали