42 поранені, 6 загиблих, серед них дитина: Ігор Клименко про наслідки удару по Чернігову

clock
19.08.2023 14:08

42 людини отримали поранення, 6 загинули унаслідок ракетної атаки росіян на центр Чернігова. Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі телемарафону. Серед загиблих - 6-річна дівчинка.

"Дівчинка 6 років, патрульні поліцейські намагались їй надати першу допомогу. Наклали турнікет, тому що дуже велика втрата крові була. На жаль, лікарі не змогли врятувати дитину. Її мама у вкрай важкому стані", - повідомив очільник МВС.

36 постраждалих нині перебувають у медичних закладах, серед них поліцейські і працівники судової охорони. Усі постраждалі в момент удару знаходились на центральній площі Чернігова, або ішли з церкви після освячення.

"Ракета потрапила безпосередньо в драмтеатр на центральній площі. Люди збиралися і в сусідніх кафе, і магазинах. Дахи найближчих будинків старої частини міста знищені", - додав Ігор Клименко.

На місці події зараз працюють усі служби: ліквідовують наслідки обстрілу та фіксують злочин. Правоохоронці слідкують за ситуацією, аби запобігти мародерству.

Департамент комунікації МВС

Схожі матеріали