26 осіб евакуювали "білі янголи" з Авдіївського напрямку (ВІДЕО)

clock
29.02.2024 16:40

Поліцейський екіпаж "Білий Янгол" евакуював з Авдіївського напрямку 26 осіб. Протягом останніх 12 днів все більше мешканців Очеретинської громади Донецької області звертаються до поліцейських за порятунком. 

Село Уманське ворог обстрілює майже щодня. Днями двома ракетами там окупанти знищили приватний будинок.Мешканців у ньому вже не було. Однак в інших зруйнованих домівках і досі живуть люди.

88-річну жінку російська армія залишила без житла. У будинку частково вціліли тільки стіни. Маломобільну жінку та її родичку "білі янголи" евакуювали в Добропілля. 

Екстрену евакуацію попросила ще одна родина. Через важку хворобу мати опинилася в критичному стані та потребувала негайної медичної допомоги.Жінку, її чоловіка та сина "білі янголи" доставили до лікарні. На жаль, 67-річна жінка померла. Унаслідок російської збройної агресії вона не мала доступу до лікування та належного догляду.

У села Уманське, Бердичі, Орлівку, Семенівку "білі янголи" за 12 діб доставили понад тонну гуманітарної допомоги. Поліцейські щодня ризикують життям, аби надати громадянам необхідну допомогу.

Телефон групи "Білий Янгол" на Авдіївському напрямку - 066-56-19-102.

Національна поліція України

Схожі матеріали