Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення зміни до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 р. № 844»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 р. № 844» (далі – проєкт постанови), що оприлюднений 12 лютого 2021 року в підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту постанови поширюватиметься на осіб, які бажають отримати за новим зразком посвідчення водія, здійснити державну реєстрацію транспортного засобу.

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови є ефективне використання бланків національного та міжнародного посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу попередніх зразків та сприятиме раціональному використанню коштів, що були виділені на їх виготовлення.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 374 10 51. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Ольга Гуменюк.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення зміни до пункту 4 постанови КМУ від 16 вересня 2020 р. № 844» оприлюднено 22 березня 2021 року.