Contrast
Letter

У Дніпрі Олександр Фацевич передав новим поліцейським офіцерам громади службові автомобілі

clock
06.12.2019 17:07

Вже сьогодні вони приступлять до роботи у своїх територіальних громадах Дніпропетровщини. Заступник Голови привітав 31 поліцейського офіцера громади з випуском та вручив їм ключі від нових автомобілів «Renault Duster».

 

 

Кожен поліцейський офіцер громади пройшов тримісячний поглиблений курс підготовки. Крім фахівців Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, їх навчали і фахівці з США, які робили  акцент на вмінні взаємодіяти з людьми. Вже завтра відбудеться випуск 17 поліцейських офіцерів громади для Кіровоградської області, наступний крок – це Черкаська, Харківська, Львівська, Рівненська та інші області, поки проєкт не охопить всю країну. Про це заступник Голови Нацполіції розповів 6 грудня на урочистій церемонії випуску поліцейських офіцерів громади, яка відбулася на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 

Начальник ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Огурченко привітав поліцейських офіцерів громади із закінченням навчання та побажав успіхів у подальшій роботі.

«Керівництво Головного управління розуміє всю відповідальність, яка покладена на вас, як на представників поліції на місцях. Ми, в свою чергу, готові надати вам всю необхідну підтримку та допомогу» - додав він.  

 

Нагадаємо, що проєкт передбачає співпрацю з жителями громад, які визначають ефективність роботи свого поліцейського офіцера громади. Загалом на сьогодні на Дніпропетровщині у 42 об’єднаних територіальних громадах вже працюють поліцейські офіцери громади.

 

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

 
Similar materials
clock
29.03.2024 11:52
clock
29.03.2024 09:21
clock
29.03.2024 09:00