ОДУВС: Олімпіада знавців цивільного права та цивільного процесу серед курсантів і студентів вишу

clock
06.12.2019 06:23

Кафедрою цивільно-правових дисциплін було організовано та проведено олімпіаду знавців цивільного права й цивільного процесу серед курсантів і студентів під керівництвом завідувача кафедри Віктора Маковія та старшого викладача кафедри Світлани Даниленко.      

4 грудня відбувся основний етап даного заходу серед здобувачів вищої освіти в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, а також з нагоди 20-ї річниці створення кафедри Цивільного та трудового права, яка пізніше реорганізувалася в кафедру Цивільно-правових дисциплін.

В олімпіаді взяли участь курсанти 3 курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності та підготовки фахівців для органів досудового розслідування, а також студенти 3 та 4 курсів Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки.

Під час олімпіади здобувачі вищої освіти вирішували комплекс тестових завдань, кросворди відповідної тематики, завдання практичного значення та готували творче ессе на тему «Звичай у цивільно-правовому вимірі», які дали змогу оцінити в повному обсязі засвоєні знання та сформовані уміння й навички учасників, і визначити переможців даного заходу.

За наслідками проведення 1-е та 2-е місця посіли курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Лебідь Яна, Трусило Євгеній відповідно, а 3-є місце – студент Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Швець Михайло.

Одеський державний університет внутрішніх справ

 

 

Similar materials
clock
25.04.2024 11:00
clock
25.04.2024 10:19
clock
25.04.2024 09:31