Contrast
Letter

Командувач Нацгвардії Микола Балан оглянув технічні можливості підприємства «Мотор Січ» у Запоріжжі

clock
28.11.2019 17:14

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан в рамках робочого візиту до Запоріжжя відвідав одне з провідних підприємств у світі з виробництва авіаційного обладнання – «Мотор Січ». Основна мета візиту – ознайомлення з умовами та технологіями ремонту авіаційної техніки, зокрема й повітряних суден Нацгвардії.

У супроводі президента підприємства В’ячеслава Богуслаєва генерал-лейтенант Балан оглянув кілька об’єктів інфраструктури, роботу цехів зі складання авіаційних двигунів, обробки деталей та редукторів, тренажери для підготовки льотного складу. Після цього, командувач НГУ взяв участь у засіданні керівного складу «Мотор Січ», в ході якого було презентовано останні розробки підприємства. 

«Сьогодні на власні очі вирішив переглянути, в яких умовах ремонтується наша авіаційна техніка. Масштаб самого підприємства, новітнє обладнання та професійний персонал – усі ці фактори є доказом того, що обслуговування гвардійських гвинтокрилів відбувається якісно та в належних умовах», – зазначив генерал-лейтенант Балан.

Довідково: «Мотор Січ» – одне з провідних підприємств у світі з випуску авіаційних двигунів для літаків і вертольотів, промислових газотурбінних установок. Компанія впроваджує у виробництво сучасні технології, що спираються на найновіші досягнення науки та техніки й унікальні виробничі ресурси. «Мотор Січ» надає широкий спектр послуг у різних областях: від обслуговування та ремонту всієї продукції, що виробляється, до надання транспортних, телекомунікаційних й інших послуг.

Пресслужба НГУ

Фото Олексія Павлюка

 

 

Similar materials
clock
19.04.2024 20:00
clock
19.04.2024 17:30
clock
19.04.2024 16:35