Контраст
Шрифт

Закарпатська поліція продовжує контролювати рух транспорту на ділянках, де через негоду відбулися підтоплення

clock
06.01.2022 11:58

Наразі рух залишається ускладненим на двох ділянках доріг Закарпаття. Йдеться про відрізок автошляху неподалік Великої Копані, що на Берегівщині, та у межах села Рокосово Хустського району.

Через витік річкових вод на проїзні частини дороги, що спостерігалося протягом останньої доби, на Закарпатті наразі залишаються ускладненими два відрізки дороги: на Хустщині та Берегівщині. Йдеться про проїзд на відрізку дороги «Мукачево-Рогатин-Львів» у межах села Рокосово Хустського району та між населеними пунктами Великі Ком’яти-Шаланки Берегівського району.  

Автомобільний рух на Хустщині відбувається з незначними ускладненнями, а на ділянці поблизу Виноградова – тимчасово обмежений. 

Для запобігання аварійності працівники поліції стежать за дотриманням безпеки дорожнього руху та допомагають громадянам, які через негоду опинилися у складній ситуації.  

Загалом ситуація в області залишається контрольованою. Про будь-які зміни у русі поліція інформуватиме додатково. 

Поліція звертається до громадян з проханням з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей та заздалегідь планувати свій маршрут, в об’їзд проблемних ділянок.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Схожі матеріали
Діяльність