За дві зміни патрульних — два врятованих життя!

clock
27.11.2021 19:24

Слов’янськ. На цьому фото патрульні Іван Таранов та Ростислав Шевцов — справжні Герої, а ще ангели-охоронці. Дві робочі зміни поспіль, окрім безлічі службових завдань, робили найцінніше — врятували життя людей.

Учора ввечері вони отримали виклик від занепокоєного чоловіка. Той повідомив, що донька хоче скоїти самогубство — вона надіслала батькові фото порізаних і закривавлених рук.

Іван з Ростиславом зробили усе можливе, щоб встановити, де перебуває жінка. А коли зайшли в оселю і побачили, що вона кинулася до вікна, останньої миті схопили її та затягнули в безпечне місце, врятувавши від непоправного  https://cutt.ly/DT1uoH4

А вже сьогодні вранці, побачивши, як палає дах будинку, одразу кинулися на допомогу. У заґратованому вікні вони побачили чоловіка, що благав про допомогу. Адже вихід з будинку вже був охоплений полум’ям. Тож патрульні діяли блискавично: вирвали металеву решітку, розбили шибку і витягли чоловіка живого і неушкодженого. А рятувальники, яких викликали інспектори, ліквідували пожежу.

За дві зміни — два врятованих життя!

Іван Таранов та Ростислав Шевцов — дякуємо за службу. Пишаємось вами.

 

Схожі матеріали