Контраст
Шрифт

Визначились переможці та призери першого дня Всеукраїнський змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник Київ 2021»

clock
26.09.2021 10:09

25 вересня на головній вулиці столиці – Хрещатику, найспритніші і найвитриваліші рятувальники з усієї країни розпочали боротьбу за звання переможця Всеукраїнських змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник Київ 2021». Хлопці та дівчата з 19 команд розігрують комплекти нагород у різних номінаціях: індивідуальні забіги, командну естафету, а також тандем. Серед сотні учасників у перший день змагань вже визначилися призерки серед жінок в індивідуальних забігах.

Так, перше місце посіла представниця команди Києва Оксана Чехместренко, другий результат показала Марія Лебединська з Рівненської області, а «бронзу» здобула рятувальниця із Закарпаття Марія Гичка.

Серед чоловіків з новим рекордом України золото змагань у номінації індивідуальні забіги здобув представник команди господарів змагань - киянин Олександр Баран. Дистанцію він подолав за рекордні для наших спортсменів 1 хвилину 11 секунд.

Друге місце посів Поліщук Ігор з Рівненщини, а третій результат показав також представник столичної команди Володимир Дудка. І якщо дівчата вже взяли участь в урочистій церемонії нагородження, на якій були присутні Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін, Голова ДСНС Микола Чечоткін, заступники Голови Олег Мельчуцкий та Руслан Білошицький, то церемонія нагородження найсильніших рятувальників чоловіків відбудеться 26 вересня, по завершенню змагань. Цього ж дня на учасників чекають тандеми і командна естафета.

Схожі матеріали
Діяльність