Визначено переможців перших в історії Держприкордонслужби онлайн-змагань «Прикордонний комплекс»

clock
11.06.2021 11:35

З 15 березня 2021 року Державна прикордонна служба України вперше у своїй історії розпочала масштабні змагання (онлайн) «Прикордонний комплекс», які тривали до 06 червня поточного року.

У змаганнях взяли участь особовий склад та ветерани Державної прикордонної служби України, а також члени їхніх сімей.

За першість у «Прикордонному комплексі» боролися 350 чоловік з 33 команд.

Переможцями змагань в особистій першості стали:

у 1 віковій групі: Момот Анастасія (донька військовослужбовця Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота);

у 2 віковій групі: Волик Вероніка (донька військовослужбовця Бердянського прикордонного загону);

у 3 віковій групі: Малищик Богдана (прикордонниця Львівського загону);

у 4 віковій групі: Коцюр Володимир (військовослужбовець Національної академії Держприкордонслужби імені Б.Хмельницького);

у 5 віковій групі: Гурський Ярослав (прикордонник Львівського загону);

у 6 віковій групі: Дедеску Андрій (військовослужбовець ДОЗОРу);

у 7 віковій групі: Пархомов Олександр (ветеран Держприкордонслужби);

у 8 віковій групі: Власюк Олександр (військовослужбовцець Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота);

у 9 віковій групі: Головко Вадим (прикордонник Львівського загону).

Серед команд перше місце зайняли представники Бердянського загону. «Срібло» отримала команда ДОЗОРу, а «бронзу» - Донецького прикордонного загону.

Переможці та призери змагань вже незабаром отримають нагороди від керівництва Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, що за умовами змагань учасники розподілялися на дев’ять вікових груп. Комплекс фізичних вправ був не складним. Він виконувався протягом п’яти хвилин на максимальну кількість разів та складався з п’яти вправ: присідання, віджимання від підлоги, підняття ніг, положення упору лежачи з упору сидячи, стрибки в правий та лівий бік.

На виконання кожної вправи надавалася 1 хвилина. Відпочинок протягом виконання вправ комплексу був довільним і не обмеженим та проводився за рахунок часу, відведеного на виконання кожної вправи.

Майданчиком проведення, де можна було слідкувати за проміжними результатами змагань, був офіційний вебсайт Державної прикордонної служби України.

Безпосередню організацію та проведення змагань здійснювала головна суддівська колегія управління професійної підготовки Департаменту персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Схожі матеріали