У травні галицькі гвардійці за вчинення адмінправопорушень затримали понад 2500 осіб

clock
03.06.2021 12:26

З них спільними зусиллями працівників поліції та військовослужбовцями 2 Галицької бригади Нацгвардії України 1648 особи, а 906 осіб гвардійці затримали самостійно. Найбільший показник у місті Тернополі, де разом з працівниками поліції було затримано 709 осіб. Тут виконують завдання з охорони громадського порядку гвардійці 2 батальйону бригади.

За підозрою у вчиненні злочину  спільними зусиллями з працівниками поліції та військовослужбовцями бригади затримано 40 осіб, 73 особи – самостійними нарядами. З них найбільше випадків затримання у Мукачево – 39 осіб.

У травні місяці поточного року нацгвардійцями бригади та працівниками поліції було виявлено та вилучено 85 грам ймовірних наркотичних речовин. Найвищий показник у місті Тернополі – 39 грамів.

Окрім того у Мукачево було виявлено 6 одиниці холодної зброї та 1 одиницю предмету, схожої на вогнепальну зброю у Рівному

Нагадаємо, що військовослужбовці 2 Галицької бригади Національної гвардії України виконують завдання по охороні громадського порядку самостійно та спільно з працівниками поліції. Нацгвардійці бригади виконують ці завдання у Тернополі, Рівному, Ужгороді та Сарнах. У травні нацгвардійці 3 батальйону виконували завдання з охорони громадського порядку у місті Мукачеві.

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали