Контраст
Шрифт

У Рівному тренувались правоохоронці

clock
25.05.2021 17:20

На базі Рівненського апеляційного суду відбулись навчання правоохоронців. Тренувались спільним злагодженим діям військовослужбовці військової частини 3055 Нацгвардії України, представники Служби судової охорони та рота конвоювання ГУ НП у Рівненській області.


Навчання відбувались за темою, яка дозволяла відпрацювати та теоретично ознайомитись з діями варт з конвоювання у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Нацгвардійці продемонстрували сьогодні під час занять те, як вони діють у разі спроби втечі підсудного чи засудженого, – розповідає керівник занять старший лейтенант Володимир Пташковський. – Окрім того, відпрацювали спільні дії у разі порушення порядку під час судового процесу, при спробі нападу на варту, евакуацію із зали суду під час виникнення пожежі».
Як стверджують самі правоохоронці, подібні заняття необхідні не лише для того, щоб поновити свої знання, а, в першу чергу, обмінятись досвідом різним силовим відомствам. Адже їх службово-бойові завдання дуже часто пов’язані між собою.

 

Аліна Новікова 

Схожі матеріали
Діяльність