У районному відділі поліції Вінниччини розпочав роботу фронт-офіс

clock
31.03.2021 11:39

30 березня начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко  проінспектував роботу фронт-офісу в Жмеринському районному відділі поліції.  

Фронт-офіс орієнтований на оперативне та результативне  надання поліцейських послуг в комфортних для громадян умовах. Відвідувачі управління поліції можуть отримати тут консультації, написати звернення,  дізнатися про результати розгляду  своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції.

Поліцейські фронт-офіси є новою моделлю первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка,  таке нововведення  покращить якість обслуговування громадян.

Разом з тим у відділі поліції  запрацювала  система  відеомоніторингу «Custody Records».  Таке нововведення  сприятиме попередженню неналежної поведінки поліцейських щодо затриманих чи відвідувачів підрозділів поліції. Проте водночас це захистить і самих правоохоронців від можливих провокацій та безпідставних звинувачень.

Наразі система відеофіксації «Custody Records» працює у п’яти територіальних підрозділах поліції та ізоляторі тимчасового тримання затриманих.

У районному підрозділі поліції також оновлено кімнату прийому громадян,  де є уся необхідна для відвідувачів інформація, а також кімнату тимчасово  затриманих та доставлених осіб.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

qPnHIQAk1ViAro0pGiUKfr6QWJhey7TGBpVLM1pE.jpeg

a9BrTyUFDXDiS5DUI67f3eOVe03ThKm9Vg1vCWAt.jpeg

GIInqLwZiL5yw4kVSJ2H7Yi8ZgkaT5VG2IU45akq.jpeg

9zx4VAHQ27vh9gOEO4mnyy2BDEcQRQA3N5F7u1Eu.jpeg

Q35qXzljszZsHcomTpamjM4EFoo4qVjP1ZAOWtW5.jpeg

UPwzune8LQPhrtl6aY41qPvzwPoWe4BVdmdsyGMK.jpeg

HHj3YUfF3tenzwDCN6LmVZf2371oN1OOpcvIVB8j.jpeg

Схожі матеріали