Контраст
Шрифт

У Києві введено спеціальну поліцейську операцію: тривають заходи по затриманню озброєного громадянина, який поранив поліцейського та цивільну людину

clock
07.07.2021 11:50

Обох потерпілих доставлено до лікарняного закладу для надання медичної допомоги. На місці перебуває керівництво Національної поліції, столичної поліції та слідчо-оперативні групи.

За попередньою інформацією, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

«Наразі у столиці введена спеціальна поліцейська операція для затримання зловмисника. Потерпілим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються усі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецпризначенці», - зазначив Андрій Крищенко, який зараз перебуває на місці події.

Окрім того, на адресі працюють слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

ОНОВЛЕНО

Під час перемовин зловмисник скоїв підпал квартири, де він зачинився. 

Рятувальниками ДСНС проведено заходи щодо ліквідації пожежі. 

Наразі працівники поліції евакуюють мешканців житлового будинку. 

ФОТО Миколи Анацького 

FFqirCaRF2ZxIF34BjLcQqqYvUAIHCy797zUIFgh.jpg

SEyDIf5SC19iblogtJDbgmskGxVaPadHa5pKCVXC.jpg

BERzHXpR1imVV71T8cRGDrx9nhScRRP8sK4VNK4f.jpg

Qfvfm1x1kBVcqoUZMyhrbEVcFtl0Rkx6jCcGQl2J.jpg

lFCv80WsqYVPSo2MG68bmpI6KlhantDLUrCqYnGr.jpg

5psWQ7ez4ezAJMsbntPbuiD0bqwlLAz7JwtkETJp.jpg

Схожі матеріали
Діяльність