Контраст
Шрифт

У Дніпрі ліквідовано займання торгівельних павільйонів

clock
01.09.2021 10:13

1 вересня о 04:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання торгівельного павільйону на вулиці Данила Галицького Новокодацького району міста Дніпро.

За вказаною адресою направлені відділення 4-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що зайнявся один з торгівельних павільйонів, проте спільним дахом вогонь розповсюдився на ще дві торгівельні точки.

Через поширення займання до місця пожежі додатково залучено відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Пожежу локалізовано о 04:23 та ліквідовано о 05:20.

Вогнем знищено один з торгівельних павільйонів та продукцію всередині, також пошкоджено дах двох суміжних торгівельних павільйонів та товар всередині них. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м.

До гасіння займання залучено 13 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Загиблих та постраждалих немає.

Схожі матеріали
Діяльність