Контраст
Шрифт

Системна боротьба з оргзлочинністю: до країни походження поліція примусово повернула ще одного «кримінального авторитета»

clock
11.11.2021 07:41

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України. 

33-річний громадянин Азербайджанської Республіки потрапив під санкції, запроваджені до суб’єктів підвищеного злочинного впливу рішенням Ради Національної безпеки та оборони України. У зв’язку з чим, його було примусового повернуто до країни походження та на три роки заборонений в’їзд на територію країни. 

Чоловік входить до родинного оточення одного з «ворів в законі». Маючи зв’язки у кримінальному середовищі, контролював діяльність етнічних злочинних груп, що «спеціалізувалися» на майнових злочинах, зокрема вимаганнях. 

На початку листопада, попри заборону, «кримінальний авторитет» незаконно потрапив до України. Як тільки-но про цей факт стало відомо співробітникам управління стратегічних розслідувань в місті Києві Нацполіції, встановили його місце знаходження та провели заходи для його примусового повернення. 

Сьогодні, 10 листопада, поліцейські разом із Державною міграційною службою примусово повернули його до Азербайджанської Республіки.

 Департамент стратегічних розслідувань
Національної поліції України

 

Схожі матеріали
Діяльність