Контраст
Шрифт

Рота оперативного призначення військової частини 3029 НГУ покращувала свою майстерність

clock
16.09.2021 14:44

У Міжнародному центрі Нацгвардії, що на Київщині, відбулась колективна підготовка роти оперативного призначення військової частини 3029. Курс проводився за участі канадських інструкторів операції «UNIFIER».

Упродовж місяця бойовий підрозділ Нацгвардії навчався виконувати завдання у взаємодії між собою. Командна робота ніколи не була легкою задачею, тому що кожен повинен діяти у складі підрозділу, а не самостійно.

Канадські колеги від операції «UNIFIER» надавали як дорадчу допомогу, так і проводили заняття, а також корегували підготовку за стандартом НАТО.

«Вітаємо із завершенням надзвичайно насиченого і складного місяця навчання у Міжнародному центрі. Ви стали прикладом самовіддачі та прагнення вчитися, що заслуговує на високу оцінку. Ви пройшли майже найкращу підготовку у Національній гвардії, отримали знання за стандартом НАТО. Сподіваюся, що ми ще не раз побачимося з вами на курсах підвищення кваліфікації», – зазначив курівник курсу майор Денис Коломієць.

Варто сказати, що на зміну роти, яка пройшла підготовку вже прибув підрозділ військової частини 3028, які до прибуття особового складу роти на навчання до Міжнародного центру у пункті постійної дислокації пройшли індивідуальну підготовку кожного військовослужбовця.

Кожен з військовослужбовців отримав сертифікат про проходження курсу. Ще одна рота оперативного призначення направиться додому із великим обсягом знань і навичок, де вони будуть передавати набуті знання своїм побратимам.

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру

Схожі матеріали
Діяльність