Контраст
Шрифт

Правоохоронці зі складу ООС здійснили профілактичне відпрацювання населених пунктів на лінії розмежування

clock
07.05.2021 09:43

Близько сотні правоохоронців із числа поліцейських, патрульних, бійців батальйону поліції особливого призначення та нацгвардійців, які входять до складу Операції об’єднаних сил, провели комплексно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Гірське, Золоте, Тошківка та Нижнє, розташованих на лінії розмежування.

Як повідомляє поліція Луганської області, під час профілактичних заходів поліцейські встановили місцезнаходження чоловіка, який перебував у розшуку.

“У двох мешканців м. Гірського було виявлено та вилучено наркотичні речовини, а у мешканця Золотого поліцейські вилучили холодну зброю. За цими фактами відкрито кримінальні провадження. Також за порушення термінів реєстрації вогнепальної зброї поліцейські вилучили дві мисливські рушниці”, – йдеться в повідомленні.

У ньому зазначено, що ювенальні поліцейські також провели профілактичний рейд навчальними закладами і розповіли підліткам про відповідальність, передбачену законодавством за цькування, за вчиненян адміністративних і кримінальних правопорушень, а також розповіли про шкоду вживання алкогольної і тютюнової продукції.

Також “дитячі” поліцейські відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час зустрічей поліцейські вивчили психологічний клімат у родині, обговорили з батьками умови проживання дітей, здатність батьків забезпечити малечу необхідними речами та продуктами харчування.

Загалом поліція склала 15 матеріалів за різними адміністративними правопорушеннями.

Окрім цього, поліцейські проводили активну роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів, а також розповідали про те, що потрібно робити, щоб не стати жертвою шахраїв.

Схожі матеріали
Діяльність