Контраст
Шрифт

Правоохоронці встановлюють обставини стрільби у Дніпровському районі столиці

clock
16.10.2021 16:54

Невідомі здійснили декілька пострілів в маршрутний транспортний засіб. Внаслідок події водій отримав тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу на місці, від госпіталізації потерпілий відмовився. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту та причетних осіб.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення, про те, що у Дніпровському районі група невідомих чоловіків стріляла в автобус. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці опитали свідків інциденту та провели огляд місця події. Попередньо поліцейські з’ясували, що зловмисники декілька разів здійснили постріли у бік маршрутного транспортного засобу та втекли. Внаслідок події водій автобусу, 1996 року народження, отримав тілесні ушкодження. Лікарі надали йому допомогу на місці, від госпіталізації потерплий відмовився.

За даним фактом слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, - хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років ув’язнення. 

Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання осіб нападників. 

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали
Діяльність