Поліцейські Рівненщини повернули батькам маленького волинянина

clock
09.01.2022 11:27

Вчора, 8 січня, під час патрулювання міста Вараш на службовий планшет екіпажу сектору реагування патрульної поліції Вараського районного відділу надійшло повідомлення, що на автостанції перебуває малолітня дитина без супроводу батьків. 

Поліцейські виявили хлопчика, який через вади з мовленням нічого про себе не міг пояснити. Зі слів заявниці-касира, малолітній намагався сісти в автобус зі сполученням «Вараш-Луцьк».

До встановлення усіх обставин і особи малолітнього долучилися також працівники ювенальної превенції Вараського РВП. Під час спілкування хлопчика з поліцейськими вдалося з’ясувати всього лиш те, що його звати Тимофій. За допомогою у пошуках його рідних поліцейські звернулися і до громадськості. 

У взаємодії із працівниками чергової частини поліцейські СРПП і ювенальної превенції встановили, що малолітній — 7-річний житель села Тростянець Маневицького району Волинської області. Його і розшукувала місцева поліція та рідні.

Жодних протиправних дій відносно хлопчика вчинено не було. Його передали матері та слідчо-оперативній групі Волині, які приїхали у Вараш за маленьким втікачем. Попередньо відомо, що матір із ще одним сином уранці поїхали у райцентр, а Тимофій залишився із батьком. Останній і не втямив, коли дитина пішла з дому. Тож різдвяні пригоди малолітнього розпочалися маршруткою із села Тростянець до Маневич, звідки він благополучно дістався до Вараша автобусом сполученням «Колки-Вараш».

Поліцейські звертаються до громадян - не будьте байдужими коли бачите дитину без нагляду дорослих! Невідкладно телефонуйте на спецлінію 102.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Схожі матеріали