Контраст
Шрифт

Підрозділи Об’єднаних сил, у рамках контрдиверсійної боротьби здійснили оперативно-профілактичне відпрацювання населеного пункту Торецьк

clock
30.04.2021 15:15

Зважаючи на підвищення криміногенної обстановки у прифронтових містах Донеччини та Луганщини, силами підрозділів Об‘єднаних сил вживаються усі можливі заходи щодо профілактики та недопущення здійснення протиправних дій, які становлять загрозу для мирного населення та інтересам держави.
 
Так сьогодні силами угруповання з контрдиверсійної боротьби було здійснено оперативно-профілактичне відпрацювання населеного пункту Торецьк. Під час профілактичних заходів силами розшукових груп були виявлені особи, які можуть бути причетні до діяльності російсько-окупаційних збройних формувань ОРДО, проведені профілактичні бесіди з місцевим населенням та силами мобільних блок-постів перевірено транспортні засоби, на наявність у них небезпечних предметів та незаконних речовин.

Довідково: тільки за останні три місяці силами угруповання КДБ було здійснено понад 360 контрдиверсійних заходів, залучено понад  5 тисяч особового складу, відпрацьовано більше 20 населених пунктів Донецької та Луганської областей, у ході яких неодноразово було виявлено осіб причетних до НЗФ та інші кримінальні та адміністративні правопорушення, а також знайдено схрони боєприпасів, які становили небезпеку для мирного населення. Здійснено моніторинг найнебезпечніших територій Донецької та Луганських областей і ймовірних шляхів проходу диверсійних груп противника, з метою запобігання вчинення ними неправомірних дій на території України.

Такі заходи триватимуть і надалі!

Пресслужба угруповання НГУ в ОС

Схожі матеріали
Діяльність