Контраст
Шрифт

Нацгвардія взяла участь у головній планувальній конференції СКШН «Об’єднані зусилля – 2021»

clock
08.07.2021 17:33

Захід відбувся на базі Національного університету оборони України. У головній планувальній конференції з підготовки стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля – 2021» разом із представниками Нацгвардії взяли участь представники Генерального штабу ЗС України, органів військового управління, навчальних закладів та наукових установ Міністерства оборони та ЗС України, інших складових сил оборони, а також військовослужбовці країн-членів НАТО та партнерів.
 
СКШН «Об’єднані зусилля – 2021» буде проведено з Командуванням об’єднаних сил Збройних Сил України із залученням визначених органів військового управління, військових частини, сил і засобів Збройних Сил України, інших складових сил оборони держави. Також, очікується участь в «Об’єднаних зусиллях – 2021» й іноземних представників та підрозділів від близько 15 країн-членів НАТО та партнерів.

Активна фаза відбудеться наприкінці вересня цього року практично на всіх полігонах ЗС України, а також в акваторії Чорного та Азовського морів під керівництвом Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака.

СКШН пройдуть у три етапи. Будуть відпрацьовані питання управління силами оборони держави під час відсічі збройної агресії.

Очікується, що «Об’єднані зусилля – 2021» за масштабом перевершать аналогічні торішні навчання.

Служба стратегічних комунікацій НГУ

Схожі матеріали
Діяльність