Контраст
Шрифт

На період відзначення Дня Конституції України рятувальники перейшли на посилений режим несення служби

clock
26.06.2021 13:14

У період проведення в країні заходів з нагоди відзначення Дня Конституції України, з 9 години  26 червня до 9 години 29 червня, підрозділи ДСНС перейшли на посилений режим несення служби.

У цей період здійснюється посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності. Особливу увагу приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких будуть проводитися заходи, пов'язані із святкуванням Дня Конституції України.

Крім того, напередодні на території країни були проведені роз’яснювальні заходи, у тому числі із залученням засобів масової інформації та соціальних медіа, щодо необхідності дотримання вимог правил пожежної безпеки та безпочного відпочинку біля водойм.

Також організовано міжвідомчу взаємодію та проводяться роботи щодо попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки з обслуговуючим персоналом на об’єктах, що задіяні до проведення заходів.

Також, в готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває і авіація ДСНС.

Пресслужба ДСНС

Схожі матеріали
Діяльність