На Луганщині розпочинає роботу поліцейський ТАТОhab

clock
15.05.2021 15:48

Сьогодні у місті Сєвєродонецьк відбувся перший захід сімейного клубу для дозвілля дітей і татів «Поліцейський ТАТОhab». Працівники управління превентивної діяльності разом зі своїми дітьми командно змагалися у грі в настільний хокей.

З червня 2021 року аналогічні турніри для дітей та їх батьків-поліцейських, а також для усіх інших бажаючих будуть на постійній основі проводитися у місті Рубіжному на базі місцевої поліцейської станції. Наразі розпочато облаштування приміщення ТАТОhab.

Крім цікавих сімейних ігор, татохабівців також чекають освітні заняття з психологами ГУНП в Луганській області щодо усвідомлення важливості батьківства.

Така активність правоохоронців покликана популяризувати відповідальне татівство у громадах Луганщини та забезпечити рівні можливості для матері й батька в процесах виховання дітей.

Наявність у суспільстві гендерних стереотипів щодо піклування про дітей лише матерями є чинником скоєння домашнього насильства.

Діяльність поліцейського татохабу має на меті привернути увагу суспільства до відповідального татівства та показати позитивні приклади спілкування татів-правоохоронців зі своїми дітьми.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Схожі матеріали