Контраст
Шрифт

МВС розпочало співпрацю з «Асоціацією платників податків»

clock
15.04.2021 13:22

Сьогодні, 15 квітня, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко та Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе підписали Меморандум про співпрацю. 

Основне завдання Меморандуму - розбудова конструктивної взаємодії влади та громадськості, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва в Україні. 

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко сказав, що підписаний документ стане ефективною формою співпраці між МВС та Асоціацією щодо посилення ролі громадянського суспільства в реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ та запобігання правопорушенням.

Своєю чергою, Грігол Катамадзе підкреслив, що співпраця у рамках Меморандуму, крім всього іншого, спрямована на формування високої правової культури громадян. 

Варто зазначити,  підписаний Меморандум передбачає організацію консультацій з громадськістю, вивчення громадської думки та залучення експертів для надання коментарів, відгуків та інтерв'ю. 

Документ набирає чинності з моменту підписання. 

 

Схожі матеріали
Діяльність