Контраст
Шрифт

Майже чотири десятки морських прикордонників присягнули на вірність і відданість Українському народові

clock
23.05.2021 16:08

У Навчальному центрі Морської охорони, в Ізмаїлі, відбувся священний ритуал складання Військової присяги юних воїнів призову «Весна-2021».

Молоде поповнення прибуло до Навчального центру з південних, центральних, північних та східних регіонів України. Впродовж місяця військовослужбовці проходили інтенсивний курс початкової підготовки. Під професійним керівництвом досвідчених командирів та інструкторів вони опанували морську, вогневу, тактичну підготовку, а також засвоїли базові навички з тактичної медицини. Курсанти урочисто отримали особисту зброю, випробували її у справі на полігоні.

В урочистий день Військової присяги розділити цю визначну й хвилюючу подію з курсантами завітали їх батьки, близькі та рідні.

За сталою традицією на шляхетну справу захисту рубежів та незалежності рідної країни бійців благословив військовий капелан.

Вже за 2 місяці, по закінченню повного курсу спеціальної підготовки, юні фахівці відправляться до загонів Морської охорони, де проходитимуть службу у складі екіпажів корабельно-катерного складу.

Пресслужба ДПСУ

Схожі матеріали
Діяльність