Контраст
Шрифт

Експерти з вивчення дійсності документів підвищують кваліфікацію на базі мобільної криміналістичної лабораторії

clock
08.06.2021 12:09

Навчальні виїзні тренінги на базі мобільної криміналістичної лабораторії, яка надана Посольством Федеративної Республіки Німеччини в Україні, тривають у підрозділах прикордонного відомства.
Мобільна криміналістична лабораторія використовується з метою здійснення криміналістичного забезпечення та підвищення ефективності виявлення підроблених паспортних документів на державному кордоні. 

Днями компанією-виробником мобільної криміналістичної лабораторії, в рамках міжнародного співробітництва Державної прикордонної служби та Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччина, проведено заняття з експертами Головного експертно-криміналістичного центру ДПСУ.

Проведений курс навчання з порядку застосування мобільною криміналістичною лабораторією та приладами для експертного вивчення документів сприятиме підвищенню ефективності здійснюваної Головним експертно-криміналістичним центром діяльності.

Також застосування мобільного комплексу дає можливість більш ефективно виконувати експертам обов'язки з протидії транснаціональній організованій злочинності та захисту національних інтересів України.

В результаті проведених занять в Головному експертно-криміналістичному центрі Державної прикордонної служби підготовлено експертів, які можуть здійснювати 3 рівень контролю дійсності документів безпосередньо на кордоні та проводити тренінги.

Схожі матеріали
Діяльність