ДонДУВС здобув перемогу у творчому конкурсі «КарантиннаКорупція» від КМЄС та Фонду Ганса Зайделя

clock
17.06.2021 16:32

Курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ стали переможцями у творчому конкурсі «КарантиннаКорупція», оголошеного Консультативною місією ЄС в Україні спільно з Фондом Ганса Зайделя. З цієї нагоди 17 червня 2021 року на базі ДонДУВС відбулося нагородження переможців конкурсу та вручення цінних призів. Гостей зустріли перший проректор університету капітан поліції Єгор Назимко та проректор університету Олександр Куракін.  

На зустрічі були присутні Адріан Бану та Георг Партенхеймер – радники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, експерт з питань боротьби з корупцією КМЄС в Україні пан Богдан Шапка, а також координатор проєктів Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні пан Олег Ватаманюк. Міжнародні партнери нагородили ДонДУВС портативними комп’ютерами, планшетами та сувенірною продукцією Місії.

Керівництво університету, відділення міжнародного співробітництва та представники курсантсько-студентського самоврядування обговорили перспективи подальшої співпраці з КМЄС та Фондом Ганса Зайделя. 

Здобувачі вищої освіти ДонДУВС з ентузіазмом беруть участь у різноманітних конкурсах та проєктах, тим самим демонструють високий рівень знань.

Ми вітаємо переможців та пишаємося своїми курсантами та курсантками, які створили найкращу відео роботу.

 

Схожі матеріали