Контраст
Шрифт

До Дня Конституції України гвардійці Західного ОТО отримали нагороди

clock
28.06.2021 12:09

До Дня Конституції України у військових частинах Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбулись урочисті заходи.

З прийдешнім державним святом нацгвардійців вітали начальник Західного територіального управління генерал-лейтенант Олександр Набок, командири військових частин та керівники органів державної влади й місцевого самоврядування.

«Основний український Закон – визначальний фактор нашої державності, демократії і соборності. Його найвища юридична сила, верховенство права та захист свобод людини – ось той фундамент, на якому ґрунтується сьогодення українського суспільства. Ми обрали шлях демократичних змін. Й наразі, як ніколи доводимо своє прагнення жити у правовій державі», – зазначив у вітальному слові начальник Західного територіального управління генерал-лейтенант Олександр Набок.

Солдат Віталій Крук, який військовій частині 3053 урочисто підіймав Державний прапор України з нагоди Дня Конституції України, висловив переконання, що той патріотизм та вірність Військовій присязі, які є наразі в українському війську, й надалі слугуватимуть захисту нашої держави, її цілісності та недоторканості:  «Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почували себе захищеними та впевнено дивилися у майбутнє. Бажаю усім нам, щоб кожен громадянин України відчув, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, і кожен з нас міг з гордістю заявити: «Україна стала демократичною державою!»

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, високі показники у службово-бойовій діяльності військовослужбовці були нагороджені грамотами і подяками та подарунками від командувача Національної гвардії України, начальника  Західного територіального управління, очільників міст та областей. Окрім того, окремим офіцерам присвоєно чергові військові звання.

Група інформації і комунікації Західного ТУ НГУ

за матеріалами з військових частин

Схожі матеріали
Діяльність