Контраст
Шрифт

Денис Монастирський закликав учасників масових заходів дотримуватися правопорядку та поважати тих, хто стоїть на захисті громадської безпеки

clock
30.11.2021 19:17

Напередодні анонсованих у столиці масових акцій, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський закликав учасників заходів дотримуватись правопорядку та керуватися почуттям громадської відповідальності.

«Звертаюсь до тих, хто збирається взяти участь у масових акціях першого грудня. Я учасник обох Майданів, для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є люди, які пройшли Майдани, а ще більше – учасники бойових дій на сході нашої країни», - сказав він.

Очільник правоохоронного відомства підкреслив, що кожен поліцейський та гвардієць, який за родом служби буде охороняти публічну безпеку, з повагою ставиться до волевиявлення громадської позиції: «Вони так само очікують поваги до себе, як до захисників громадського порядку, та зроблять все можливе, щоб не допустити провокацій».

Денис Монастирський наголосив, що Україна для кожного одна: «Наш з вами обов’язок її захищати, як на фронті, так і в тилу».

 

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність