Контраст
Шрифт

Затриманий нападник на варту Нацгвардії по охороні Південного машинобудівного заводу ім. О. М. Макарова (ФОТО)

clock
03.09.2016 09:54

Сьогодні близько другої години ночі особовий склад варти Нацгвардії по охороні заводу затримав фрезерувальника одного із цехів при спробі викрасти велику кількість кольорового металу.

Під час затримання злодій поводився неагресивно та виконував команди вартових, але несподівано достав зброю та відкрив вогонь по солдатам Національної гвардії України. Двоє вартових отримали поранення. Однин із вартових прийняв на себе  дві кулі: одну в обличчя, друга застрягла в бронежилеті. Іншому вартовому куля попала по дотичній в область живота без проникнення.

Злочинець спробував зникнути з місця злочину, але був затриманий групою, яка прибула на допомогу. Затриманого передали працівникам Нацполіції. Порушена кримінальна справа.

Пораненим  вартовим надана необхідна медична допомога, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Героїв Нацгвардійців подано на нагородження державними нагородами.

Довідково:

Державне підприємство «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. А. М. Макарова» – виробничий комплекс, який здійснює серійне виробництво зразків сучасної ракетно-космічної техніки. За 70 років на підприємстві створено чотири покоління ракет-носіїв (РН), і сьогодні ПІВДЕНМАШ є основою ракетно-космічної промисловості України.

Прес-служба НГУ 

 

Схожі матеріали
Діяльність