Заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Тахтай відвідав Харківський національний університет внутрішніх справ (ФОТО)

clock
23.09.2016 14:28

В ході робочого візиту Олексій Тахтай оглянув навчальну базу університету, ознайомився з роботою науково-педагогічного колективу та визначив основні пріоритети для вишів системи МВС.

«Навчальні заклади системи МВС – одні з найкращих в системі вітчизняної освіти,  ми будемо і надалі всебічно їх розвивати», – зазначив заступник міністра.

Він додав, що в них працюють досвідчені педагогічні колективи, які мають сучасну матеріально-технічну базу. Їх першочергове завдання сьогодні – забезпечити випуск мотивованих та високопрофесійних офіцерів. Насичення правоохоронних органів молодими кваліфікованими спеціалістами дозволить вирішити проблему нестачі професіоналів у Національній поліції.

«Це головне завдання, яке ми повинні вирішити, аби не допустити дестабілізації країни», – наголосив Олексій Тахтай.

В ході візиту заступник міністра ознайомився з роботою центру протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору, оглянув комп’ютерний клас та спеціалізовані навчальні аудиторії. Після цього Олексій Тахтай відвідав заняття з працівниками патрульної поліції, які проходять курси підвищення кваліфікації в університеті.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали