Юрій Аллеров: Чітка взаємодія з органами місцевої влади дозволить ефективно виконувати поставлені завдання (ФОТО)

clock
06.05.2017 13:01

Про це сьогодні, 6 травня, повідомив командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров під час підбиття підсумків робочої поїздки до Запорізької області. У межах поїздки командувач НГУ разом з керівником апарату командувача та групою офіцерів Головного управління оглянув військові підрозділи у Запоріжжі, Бердянську та Мелітополі, відвідав підприємство з виготовлення двигунів, газотурбінних установок й інших деталей для вертольотів «Мотор Січ», зустрівся з представниками місцевої влади у кожному з відвіданих населених пунктів.

«Командири на місцях мають виробити чіткий механізми взаємодії з органами місцевої влади, правоохоронними органами та громадськістю, що дозволить максимально ефективно виконувати поставлені завдання та підтримувати високий рівень довіри з боку населення» - наголосив Юрій Аллеров.

Він зазначив, що вирішення соціально-побутових питань, покращення умов розміщення та несення служби особовим складом є одним із пріоритетних напрямків роботи у кожній військовій частині.

Командувач НГУ також ознайомився зі станом справ у підрозділах гвардії, які дислокуються в Енергодарі. Це 4-й патрульний батальйон 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку військової частини 3033 і військова частина 3042, яка охороняє атомну електростанцію.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали