Контраст
Шрифт

Внаслідок нічного обстрілу Мар’їнки пошкоджено приватні будинки (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

clock
03.02.2017 10:39

Інформації про постраждалих та поранених немає. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Обстріл бойовиків вчора тривав приблизно до 23:30. Цю ніч мешканці Мар’їнки провели у підвалах.

12:30. Під час обходу вулиць поліцейські виявили ще один будинок, який постраждав внаслідок обстрілу, – на вул. Першотравнева, 70. Пошкоджені дах та літня кухня. Люди не постраждали.

10:40. Надійшло повідомлення про пошкодження будинку за адресою Першотравнева, 62 – пошкоджені дах, вікна, огородження.

Станом на 09:35 у Мар'їнці відсутня електроенергія. Тривають ремонтні роботи.

Станом на 09:15 до поліції надійшли повідомлення від місцевих мешканців про пошкодження будинків за чотирма адресами: вул. Першотравнева, 60, вул. Горького, 21, вул. Матросова, 11а та 14а. У домівках пошкоджені дах, вікна, двері, паркан.

Окрім того, внаслідок обстрілу постраждало КПВВ Мар’їнка. Зафіксовані пошкодження модуля та дорожнього покриття.

Наразі інформації про загиблих чи поранених немає. На місцях працює поліція. Попередня правова кваліфікація – ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.Поліцейські документують пошкодження, обходять вулиці. Інформація про постраждалих та руйнування уточняється.

Нагадаємо, вчора, 2 лютого, близько 8:30 бойовики обстріляли з мінометів околиці прифронтового міста. Було поранено жінку, 1961 року народження, пошкоджено будинок по вул. Красноармійській. Навчальний процес в обох школах Мар’їнки призупинено. Попередньо навчання буде відновлено у понеділок, 6 лютого.

Відділ комунікації поліції Донецької області

Схожі матеріали
Діяльність