Відбулось чергове засідання Громадської ради при МВС України (ФОТО)

clock
24.03.2017 16:25

У заході, який відбувся сьогодні, 24 березня, взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук та голова Громадської Ради Володимир Мартиненко.

Під час обговорення розглядалися питання необхідності подання електронних декларацій членами громадських рад при державних органах, передачі відомостей щодо медичних оглядів кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів,  а також про зміни до нормативних документів щодо обліку обігу зброї та боєприпасів.

«Сьогодні у Міністерстві внутрішніх справ сформований міцний громадянський інститут – Громадська рада. Спільно з громадськістю ми є лейтмотивом для трансформаційних зрушень, на шляху яких зараз наше відомство», – зазначила заступник міністра.

Відповідно до наказу МВС України заступник міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук забезпечує взаємодію міністерства з Громадською радою.

«Громадська рада має потужну підтримку керівництва МВС, що дає змогу зробити нашу роботу ефективною та результативною», – підсумував  Голова Громадської ради Володимир Мартиненко.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали