Вадим Троян розповів про деталі затримання підозрюваних у справі «BlaBlaCar» (ВІДЕО)

clock
06.08.2016 17:00

Одного з підозрюваних – Дмитра Голуба – затримали оперативники Головного управління Національної поліції у Київській області. За рішенням суду затриманий перебуває під вартою до 2 жовтня 2016 року. Інший зловмисник – Кінгісепп Луан Миколайович, уродженець Російської Федерації, більш відомий на прізвисько «Лука», – наразі перебуває у міжнародному розшуку Інтерпол. Про це сьогодні, 6 серпня, повідомив перший заступник голови Національної поліції України – керівник кримінальної поліції Вадим Троян.

    

 Дмитро Голуб                                                      Луан Кінгісепп («Лука»)

За його словами, обом підозрюваним інкримінується причетність до умисного вбивства, незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконне поводження зі зброєю.

«Наразі Голуб доставлений до Києва. Щодо до нього проведена низка оперативних заходів. Зараз проводимо із ним відповідні заходи, щоб встановити місце поховання Тараса Познякова», – зазначив Вадим Троян.
Він також звернувся до усіх, кому відомо місце перебування іншого підозрюваного – Луана Кінгінсеппа, з проханням повідомити про це на гарячу лінію «102» або до будь-якого відділення Нацполіції.

Нагадаємо, що раніше голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе повідомила про затримання підозрюваного у вбивстві Тараса Познякова.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали