Вадим Троян провів зустріч з міністром внутрішніх справ Об’єднаних Арабських Еміратів (ФОТО)

clock
28.03.2017 15:00

Сьогодні, 28 березня, заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян провів зустріч з віце-прем'єр міністром, міністром внутрішніх справ Об’єднаних Арабських Еміратів Шейхом Сейф ібн Заїдом Аль Нагаяном.

Перемовини відбулися у рамках форуму Інтерполу «Єдність заради безпеки», який цими днями проходить в Абу-Дабі. 

Під час розмови сторони обговорили результати реформи МВС України, оновлену структуру та функції відомства, розвиток системи біометричних даних та запровадження відеофіксації правопорушень на автошляхах країни.

Окрема уваги була приділена ускладненню ситуації на Сході країни.

«Ми готові та відкриті для того, аби спільно боротися з викликами, які є в нас і в Україні. Цей форум допомагає нам обмінюватися досвідом у системі внутрішньої безпеки», - заявив глава МВС ОАЕ.

За словами Вадима Трояна, який очолює українську делегацію на форумі, наразі в Україні на розгляді перебуває Угода про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю та тероризмом. 

Він зазначив, що найближчим часом в Україну прибудуть еміратські експерти для відповідних консультацій з метою узгодження та фіналізації зазначеної Угоди.

«Попри війну та агресію з боку РФ, в Україні відбуваються серйозні трансформації та реформи. Ми продовжуємо рухатися вперед. Наші пріоритети відповідають запитам сучасного суспільства: кібербезпека, боротьба з тероризмом та організованою злочинністю», - зауважив Вадим Троян, додавши, що запрошує Шейха Сейфа ібн Заїда Аль Нагаяна до України.

Наприкінці зустрічі міністр внутрішніх справ ОАЕ запропонував створити робочу групу для подальшої комунікації і обговорення робочих питань.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали