В Одесі рятувальники ліквідували наслідки негоди (ФОТО)

clock
08.08.2016 08:44

7 серпня внаслідок різкого погіршення погодних умов (буревію та сильного дощу) в м. Одеса на вул. Розумовського та проспекті Шевченко сталось падіння дерев. Рятувальники за допомогою засобів малої механізації розпилили дерева та звільнили від їх залишків автошляхи. 

Згодом, на території, яка прилягає до міського пляжу «Аркадія», автомобіль провалився під асфальт. До місця події було негайно спрямовано аварійно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Одеській області. За допомогою лебідки автомобіль було витягнуто з провалля.

Також, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у м. Одеса на вул. Маразлієвській обвалилися балкони будинку. Для ліквідації наслідків обвалу і попередження подальшого руйнування, на місце події виїхав підрозділ 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. 

Рятувальники приступили до розбору завалів на балконі другого поверху п’ятиповерхового будинку. Як з’ясувалося, обвалилася конструкція балкону на четвертому поверсі, яка під час падіння плити викликала обвал балкону, що знаходився на третьому поверсі. Рятувальники за допомогою бензорізу зрізали металеві конструкції на балконі другого поверху і розчистили його від завалів. Причини обвалу встановлюються. До ліквідації наслідків події залучалась 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Згодом, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Білгород-Дністровському районі в смт. Затока поблизу бази відпочинку «Кобзарь» на відкритій території проводився фестиваль «Z-Games».

Внаслідок удару блискавки загинув 24 річний чоловік.

ГУ ДСНС України в Одеській області

Схожі матеріали